Jump to content

Nicu

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nicu

  1. In primul rand doresc sa-ti multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde. Da, am reusit sa-mi recuperez walletul MAIAR. Va doresc mult succes in tot ceea ce faceti, sunt mandru de voi cei din echipa ELROND !
  2. Buna, intampin urmatoarea problema: am fost nevoit sa dezinstalez MAIAR WALLET, la reinstalarea acestuia din greseala am mers pe instalarea unui nou wallet in loc sa-l recuperez pe cel existent. In momentul de fata chiar daca am cuvintele necesare recupararii primului wallet, le introduc primesc pe telefon un cod care dupa introducere primesc un mesaj in care imi spune ca numarul de telefon nu corespunde cu walletul importat. Este singurul telefon de pe care am facut instalarea celor 2 walleturi. Am citit postarile anterioare, am reinstalat de cateva ori Maiar dar aceeasi problema. Ce pot sa fac ? Va multumesc anticipat !
  3. Buna, intampin urmatoarea problema: am fost nevoit sa dezinstalez MAIAR WALLET, la reinstalarea acestuia din greseala am mers pe instalarea unui nou wallet in loc sa-l recuperez pe cel existent. In momentul de fata chiar daca am cuvintele necesare recupararii primului wallet, le introduc, primesc pe telefon un cod de verificare, iar dupa introducere, primesc un mesaj in care imi spune ca numarul de telefon nu corespunde cu walletul importat. Este singurul telefon de pe care am facut instalarea celor 2 walleturi. Ce pot sa fac ? Va multumesc anticipat !
  4. Salut, am aceeasi problema, in momentul in care introduc codul primit pe telefon imi apare ca numarul de telefon nu corespunde walletului importat. Am facut si update dar in zadar. Ce poti sa-mi spui? Multumesc anticipat !
×
×
  • Create New...