Jump to content

Mihai

Members
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Mihai's Achievements

0

Reputation

 1. Mihai

  Buna ziua

  Nu exista functia de settings pe wallet.elrond.com, insa in final am facut alt wallet am transferat acolo, am pierdut locul la delegate, asta e. O alta problema recenta este aplicatia, care nu imi recunoaste numarul cu alt wallet decat cu cel pe care l-am incarcat initial. Am sters datele, aplicatia, am facut uptade ieri, am reluat procesul insa tot asa imi face. Va multumesc , o zi buna!
 2. Mihai

  Buna ziua

  Buna ziua, am o problema mai delicata sa spun asa. Am walletul, am parola, dar am pierdut cele 24 de cuvinte... Cum pot recupera acele cuvinte?
 3. Mihai

  Buna ziua

  Am inteles, multumesc! Succes!
 4. Mihai

  Buna ziua

  Buna ziua. In luna iulie am intrat pe lista de asteptare pentru aplicatia maiar. Am confirmat sa fiu pe acea lista, confirmand identitatea, insa nici pana astazi nu am primit respectivul cod. Am cumparat si 30 Egold si i-am pus pe wallet acum doua luni daca nu ma insel. Ce pot face pentru a primi codul si accesul la aplicatia maiar? Va rog frumos daca ma puteti ajuta am incercat sa iau legatura si pe telegram pe grupurile de acolo, m-au trimis aici. Va scriu mesajul in limba romana deoarece eu nu am cunostinte atat de mari in limba engleza... Va multumesc frumos si va rog sa ma ajutati. O zi frumoasa :) !
×
×
 • Create New...