Julian 0 Posted February 12 Share Posted February 12 Am efectuat un transfer BNB din Maiar în Crypto.com dar nu am avut un field pentru input MEMO. Cum se poate adăuga valorea MEMO la acea tranzacție? Quote Link to post Share on other sites
Cornelia Radu 0 Posted February 19 Share Posted February 19 UP! Aceeași problema. Quote Link to post Share on other sites
dragosv 0 Posted February 19 Share Posted February 19 Da. Cred ca la nimeni nu exista campul pentru MEMO Quote Link to post Share on other sites
Lucian Todea 51 Posted February 24 Share Posted February 24 Campul Note poate fi folosit și pt. MEMO. Între timp în cazul la BNB s-a făcut un update sa fie redenumit câmpul NOTE în MEMO pt. claritate. Quote Link to post Share on other sites
Mihaela Doni 0 Posted March 1 Share Posted March 1 Quote Hai ca am dat-o in bara, am facut 3 transferuri de BNB din Maiar in contul de BNB de pe Binance si...nu am nici dupa 5 ore, depozitul confirmat pe Binance...am pierdut banii!! Nu stiu ce s-a intamplat, am datele tranzactiei, confirmarea Maiar ca s-a dus BNB dar nu si confirmarea Binance pentru depozitul de BNB...Ce as mai putea face?? Quote Link to post Share on other sites
Mihaela Doni 0 Posted March 1 Share Posted March 1 Ma poate ajuta cineva cu o parere, ceva...sau cum imi pot recupera banii? Mii de multumiri! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts